Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Logo

verzenden & retourneren

Gratis verzending vanaf € 79,95. Bij opruimingsartikelen en bij bestellingen onder deze prijs rekenen we een bijdrage aan de verzendkosten van € 4,95.

Mocht het artikel niet aan uw verwachting voldoen, dan kunt u deze binnen 14 dagen na ontvangstdatum retour zenden. Wij verzoeken u het retourformulier dat bijgevoegd is bij uw bestelling, ingevuld bij de retourzending te voegen. Tevens vindt u op het retourformulier het retouradreslabel dat u kunt gebruiken om de artikelen terug te sturen. Hierna kunt u het pakket aanbieden aan de vervoerder van uw keuze. 

Kosten voor de retourzending van bestellingen zijn voor uw rekening. Wij accepteren enkel onbeschadigde en ongedragen artikelen, voorzien van originele etiketten en labels in de originele doos.

Er wordt alleen overgegaan tot retourstorting als wij het artikel in dezelfde staat ontvangen als waarin wij het verstuurd hebben. Op het bijgevoegde retourformulier kunt u aangeven op welke rekening u het aankoopbedrag retour wilt ontvangen. Indien u dit niet invult zullen wij hiervoor contact met u opnemen. Dit proces versneld de retourbetaling aanzienlijk. Wij streven ernaar een retourstorting in 3 a 4 werkdagen uit te voeren. Indien u de artikelen terugbrengt naar een van onze filialen vragen wij u ook het retourformulier in te vullen. Het is niet mogelijk het bedrag contant in de winkels te ontvangen.

Ondanks onze zorg en controle is het mogelijk dat u na aankoop een materiaal- of productiefout ontdekt. We raden dan ook aan de geleverde artikelen meteen na ontvangst goed te controleren. Mocht hiervan sprake zijn neemt u dan voor retourzending contact met ons op.

Gebreken die niet door slijtage veroorzaakt zijn zullen in de eerste instantie vakkundig worden gerepareerd. Indien reparatie niet mogelijk is krijgt u een vervangend exemplaar toegestuurd of het aankoopbedrag en verzendkosten retour.

Klachten die wij niet kunnen vergoeden zijn: slijtage van zolen en hakken, kale neuzen, water en zoutvlekken door zeewater en pekel, afgeven en slijtage van voeringen door overmatige transpiratie, kapotte ritsen en andere door een verkeerd gebruik veroorzaakte gebreken, die de verkoper niet verwijtbaar zijn. Daarbij geven wij geen garantie op studs, pailletten, kraaltjes en dergelijke die aan de schoenen bevestigd zijn. Het is daarom raadzaam om uw schoenen goed te onderhouden. De fabrieksgarantie op schoenen is 3 maanden. Mocht u hier verdere vragen over hebben dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice: info@klijsenschoenmode.nl of 070 - 364 91 27.